Hva smaker bedre enn poteter skjært opp i båter, penslet med olje og drysset med vårt nydelige potetkrydder :-)
Denne retten er så enkel å lage - og smaker så godt!
Nå som det er masse nydelige norske poteter å få tak i er dette en fint rett å lage.
Kanskje du har dyrket selv og kan høste fra egen hage - velg ut passende små/mellomstore poteter.
Ingredienser: (4 personer)
10 stk Poteter mellomstore
4-5 ss Olje (rapsolje, solsikkeolje, olivenolje)
2-3 ss Engebretsen Potetkrydder
Vask potetene og del opp i båter.
Legg alt i en stor bolle og helle olje over.
Dryss over Potetkrydder etter smak.
Rør rundt slik at potetene blir godt dekket med olje og krydder.
Legg potetene på bakepapir i langpanne eller i en smurt ildfast form.
Stekes på 200 C i ca 30 min til potetene er blitt gylne.
Kan bruke varmluft de siste 5 min for å få potetene ekstra sprø.
Vel smakt!
Comments