top of page

Ovnbakte poteter med potetkrydder

Hva smaker bedre enn poteter skjært opp i båter, penslet med olje og drysset med vårt nydelige potetkrydder :-)



Denne retten er så enkel å lage - og smaker så godt!


Nå som det er masse nydelige norske poteter å få tak i er dette en fint rett å lage.


Kanskje du har dyrket selv og kan høste fra egen hage - velg ut passende små/mellomstore poteter.









Ingredienser: (4 personer)

10 stk Poteter mellomstore

4-5 ss Olje (rapsolje, solsikkeolje, olivenolje)

2-3 ss Engebretsen Potetkrydder


Vask potetene og del opp i båter.

Legg alt i en stor bolle og helle olje over.

Dryss over Potetkrydder etter smak.

Rør rundt slik at potetene blir godt dekket med olje og krydder.

Legg potetene på bakepapir i langpanne eller i en smurt ildfast form.

Stekes på 200 C i ca 30 min til potetene er blitt gylne.

Kan bruke varmluft de siste 5 min for å få potetene ekstra sprø.


Vel smakt!

Comments


bottom of page