top of page

Lammegryte med Skogens Dryss

  • gunntomren
  • 22. sep. 2023
  • 1 min lesing

Nå er det høst og sommervarmen er byttet ut med kjøligere vær.

Da er det ekstra digg med en varmende gryte til middag.

Denne er i tillegg enkel og rask å tilberede.


Start med å krydre lammekoteletter med salt og Skogens Dryss.

Brunes i varm stekepanne med hvitløkssmør.

Legg kotelettene til side og stek rødløken til den blir myk og gylden.

Tilsett hakkede tomater, tomatpure og grønnsaksbuljong.

La dette koke i 10 min.

Tilsett strimlet paprika, vårløk i biter og kikerter uten lake, legg kotelettene i sausen.

Gryten skal småkoke i 5 min.

Smak til med salt og Skogens Dryss.


Serveres med småpoteter og salat.

Velbekomme.



Ingrediensliste til 4 pers

Hvitløkssmør til steking

12 lammekoteletter

2 bokser hakkede tomater

2 ss tomatpure

1 rødløk delt i to og skivet

2 vårløk kuttet i biter

1 paprika i strimler

1 boks kikerter

1 terning grønnsaksbuljong

Skogens Dryss

Salt

Persille til pynt






 
 
 

Comments


bottom of page