top of page

Lammegryte med Skogens Dryss


Nå er det høst og sommervarmen er byttet ut med kjøligere vær.

Da er det ekstra digg med en varmende gryte til middag.

Denne er i tillegg enkel og rask å tilberede.


Start med å krydre lammekoteletter med salt og Skogens Dryss.

Brunes i varm stekepanne med hvitløkssmør.

Legg kotelettene til side og stek rødløken til den blir myk og gylden.

Tilsett hakkede tomater, tomatpure og grønnsaksbuljong.

La dette koke i 10 min.

Tilsett strimlet paprika, vårløk i biter og kikerter uten lake, legg kotelettene i sausen.

Gryten skal småkoke i 5 min.

Smak til med salt og Skogens Dryss.


Serveres med småpoteter og salat.

Velbekomme.



Ingrediensliste til 4 pers

Hvitløkssmør til steking

12 lammekoteletter

2 bokser hakkede tomater

2 ss tomatpure

1 rødløk delt i to og skivet

2 vårløk kuttet i biter

1 paprika i strimler

1 boks kikerter

1 terning grønnsaksbuljong

Skogens Dryss

Salt

Persille til pynt






Comments


bottom of page