Nå er det høst og sommervarmen er byttet ut med kjøligere vær.
Da er det ekstra digg med en varmende gryte til middag.
Denne er i tillegg enkel og rask å tilberede.
Start med å krydre lammekoteletter med salt og Skogens Dryss.
Brunes i varm stekepanne med hvitløkssmør.
Legg kotelettene til side og stek rødløken til den blir myk og gylden.
Tilsett hakkede tomater, tomatpure og grønnsaksbuljong.
La dette koke i 10 min.
Tilsett strimlet paprika, vårløk i biter og kikerter uten lake, legg kotelettene i sausen.
Gryten skal småkoke i 5 min.
Smak til med salt og Skogens Dryss.
Serveres med småpoteter og salat.
Velbekomme.

Ingrediensliste til 4 pers
Hvitløkssmør til steking
12 lammekoteletter
2 bokser hakkede tomater
2 ss tomatpure
1 rødløk delt i to og skivet
2 vårløk kuttet i biter
1 paprika i strimler
1 boks kikerter
1 terning grønnsaksbuljong
Skogens Dryss
Salt
Persille til pynt
Comments