Hverdagsmiddagen går raskt og smaker himmelsk hvis du serverer laks på grønnsaker. Retten er raskt å lage - enkel og nydelig.
Du trenger til 2 personer:
Ca 500 g laks (eller annen fisk)
2 gulrøtter
1 rødløk
1/2 purreløk
1/4 sellerirot (kan bruke stangselleri)
1/2 pølse Engebretsen kryddersmør
Tilbehør:
Kokt ris eller poteter
Sett ovnen på 200 grader.
Smør en ildfast form med olje.
Kutt grønnsaker i små biter eller strimler og vend disse litt i oljen.
Skjær fisken i skiver og legg disse over grønnsakene.
Skjær skiver av kryddersmøret og legg over fisken. Strø over mer krydder hvis ønskelig.
Stek fisken i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter til fisken er gjennomstekt.
Grønnsakene kan gjerne forstekes noe før fisken legges over.
Comments